Инструкция tefal visialis 1000

инструкция tefal visialis 1000
Dit betekent dat de olie klaar is om in te frituren. b) Er zit te veel voedsel in het mandje. Verleng de frituurtijd met een paar minuten. Je kunt het mandje optillen om te zien of je eten al een knapperig korstje heeft. Als je de deksel goed afsluit, blijft de olie vers en schoon. Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen wanneer ik het mandje vul?


Laat daarom eerst het mandje in de frituurolie zakken en doe daarna de te frituren producten direct in de olie. Zorg ervoor dat deze niet is ingeschakeld als het apparaat niet werkt. Istruzioni d’usoScarica le istruzioni d’uso del prodotto che ti interessa.

Het eten dat ik frituur, wordt niet bruin en/of wordt klef. a) De olie is niet heet genoeg. Welke temperatuur kies ik voor het bereiden van aardappels? Ververs de olie regelmatig (na 8–10 keer frituren).Verwijder na elk gebruik de verbrande deeltjes op de bodem van de friteuse om de olie langer in g. Tefal offers a wide range of deep-fryers, from traditional models up to more professional models.With ActiFry low-fat fryers, you are one spoon of oil away from delicious crispy homemade french fries!With Filtra fryers, enjoy healthy frying thanks to Tefal’s innovative oil filtering systems.

Похожие записи: